14 april 2017 - 17 april 2017

Diepmassief is het beu en gaat zijn eigen zakken vullen. Hoog vanuit de ivoren toren geblazen gebakken lucht verpakken we vakkundig en sturen die geheid de boom in. Iedereen blij. Iedereen Bree: ook Breepoel, ooit Breendonk, buurstaat Breda, kustutopie Bredene en niet te vergeten Kim Clijsters.

City Run - doorloopstructuur - Bree

24 juni 2017

Geen eik meer maar gewoon ananas.

Bos! Festival - Gullegem

17 september 2017

Dedroes! Een ridder van karton maakt gewag ende schrijdt over de klinkers van het kruitvat. Met zijne buis zwaait hij draak ende vijand in een autoloze vernieling. Zo modern! Gewoon omdat het zondag is. En ridders kunnen daar wat van. Vergewis uw lijf ende vege leden.

Autoloze zondag - Stationsplein Roeselare

23 april 2017

Een plakwolk bolt op tegen het smoelwerk van een ongewassen kraakpand. Mensen zwieren zich een beter zicht tot aan de plafonds. Nog beter als iemand je een duwtje geeft.  Groot jolijt, nooit spijt. 

Textival 2017 - Kortrijk

2 juli 2017

Zelfgemaakte krochten om in te verdwalen.

Sierk Masjiek - Ronse

29 september 2017 - 1 oktober 2017

Onder de stadshal komen je tekenkunsten pas echt van de grond. Je krijgt zelfs een duwtje in de rug. Het recept is bindend en eenvoudig. Neem plaats op één van onze schommels met duizelingwekkende zwaaicirkel. Klief door de lucht. Teken in de vlucht. Het resultaat is een collectief Gents kunstwerk met schwung.

Drawing Days - Stadshal Gent

4 juni 2017 - 5 juni 2017

Diepmassief bouwt een feestje.
Kom glijden als levende steenbrokken, bouw mee aan ons kartondorp en ga los door de muur op een vrolijke sloopbal. 
Woest, zoals het moet. 
Voor bejaarde kleuters tot stokoude snotapen . 5- 99 jaar.

Sinksen2017 - Grote Markt Kortrijk

10 juli 2017 - 31 augustus 2017

Buitenspeelmeubilair - in veelvoud. Modulair, robuust, ergonomisch en ineen gestoken met de gasten van Roeselare. Beter dan een iPad.

Spelen met de stad - Roeselare

sneeuwwitje en de jager
subhumus